Trip hop καφενείο

triphopweb1

Γιατί επιλέγουμε να βρισκόμαστε στο Στέκι στο Βιολογικό;

Σε μια περίοδο που εντείνεται η επίθεση του κράτους, του παρακράτους και των από τα πάνω στις ζωές μας, θεωρούμε ως σχήματα και ως άτομα απαραίτητη την καθημερινή μας αντίσταση. Για μας αυτό αποτυπώνεται και με το να κρατάμε ζωντανούς τους κοινωνικούς μας χώρους-σχολές.

Έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια σειρά από καφενεία-εκδηλώσεις-συζητήσεις στο Στέκι στο Βιολογικό. Για να βρεθούμε με άτομα με τα οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και επιθυμίες, να αλληλεπιδράσουμε μαζί τους και να συλλογικοποιήσουμε την αντίστασή μας από τα κάτω.

Το Στέκι στο Βιολογικό είναι ένας κοινωνικός χώρος που βρίσκεται υπό κατάληψη  εδώ και 26 χρόνια. Είναι ένας κοινωνικός χώρος που προάγει όλα αυτά τα χρόνια τη δημιουργία των ανθρώπινων σχέσεων μακριά από το εμπόρευμα, αντιιεραρχικά και συλλογικά και αποτελεί υποδομή που γεννά, τροφοδοτεί και στηρίζει αγώνες.

Στο Στέκι στο Βιολογικό στεγάζονται οι συνελεύσεις αυτόνομων σχημάτων καθώς και άλλων πολιτικών σχηματισμών , DIY μουσικές ομάδες , καθημερινά καφενεία που λειτουργούν μέσω διαχειριστικής συνέλευσης. Ο χώρος αυτός όπως και οι όλοι οι αυτό-οργανωμένοι χώροι, καταλήψεις και κέντρα αγώνα έχει μπει εν δυνάμει στο στόχαστρο της καταστολής. Είμαστε διατιθέμενοι να υπερασπιστούμε το Στέκι στο Βιολογικό επειδή το αντιλαμβανόμαστε σαν κομμάτι των αγώνων μας.

Γι αυτό, λοιπόν, επιλέγουμε να το κρατήσουμε ακόμη πιο ζωντανό και ανοιχτό για όλους/ες μας.

Αυτόνομο σχήμα φαρμακευτικής

Αυτόνομο σχήμα βιολογικού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *