EΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

 

Τρίτη βράδυ 17/9 Κερατσίνι και μια παρέα 7 ατόμων βγαίνει από καφετέρια . Στην έξοδο του μαγαζιού τους περιμένει μια συμμορία 30 χρυσαυγιτών με ρόπαλα ντυμένοι με τα διακριτικά της συμμορίας, που έφτασαν έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία. Ύστερα από τραμπουκισμό και συμπλοκή -και παρουσία μπάτσων της ομάδας (αη)ΔΙΑΣ- το ανδρείκελο φασιστοειδές Γ.Ρουπακιάς τραβάει μαχαίρι και δολοφονεί εν ψυχρώ τον Παύλο Φύσσα (Killah P). Ο Παύλος Φύσσας ήταν ενεργός αντιφασίστας γνωστός στη γειτονιά του για τις ιδέες του και την αντιφασιστική του δράση.

Όχι, δεν πέσαμε απ τα σύννεφα…

    Γνωρίζαμε καλά από την αρχή ότι η χρυσή αυγή δεν ήρθε για τη σωτηρία κανενός αλλά ήταν, είναι και θα είναι το νόμιμο παρακράτος του συστήματος. Του συστήματος των απολύσεων, της εξαθλίωσης και εκμετάλλευσης των ζωών μας, το σύστημα αυτό που ξεπλένει χρήμα, καταστέλλει και φυλακίζει όσους αντιστέκονται και οδηγεί στις αυτοκτονίες κάθε μέρα. Έτσι και οι νέο-ναζί της χ.α. εκτελώντας άψογα τον ρόλο που τους ανατέθηκε ψηφίζουν φοροαπαλλαγές εφοπλιστών, θέλουν να εκμεταλλεύονται μόνο έλληνες με εξευτελιστικά μεροκάματα των 18 ευρώ(!!!), πουλάνε μπραβιλίκια, τρομοκρατούν, επιτίθενται και μαχαιρώνουν  όσους αγωνίζονται ή τους φαίνονται αδύναμοι. Ήμαστε λοιπόν σίγουροι ότι με μαθηματική ακρίβεια θα φτάναμε και στη δολοφονία ενός αντιφασίστα.

Όχι, ο Π.Φ. δεν ήταν ο πρώτος νεκρός…

     Όσοι δεν ζούσαν στη γυάλα τους και είχαν ανοιχτά μάτια γνωρίζουν για τις άπειρες επιθέσεις και τις δολοφονίες από τους φασίστες και άλλους καλοθελητές. Όπως η δολοφονία του μετανάστη Σαχτζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα από 2 χρυσαυγίτες, η δολοφονία του μετανάστη μικροπωλητή babacar ndiaye στο θησείο από δημοτόμπατσους, η δολοφονία του Θ. Καρναούτη στο Περιστέρι από ελεγκτή και οδηγό λεωφορείου και τα πτώματα μεταναστών, δίπλα στο τμήμα αλλοδαπών, στην οδό Πέτρου Ράλλη. Όλα αυτά δεν αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά, αλλά η αναμενόμενη συνέχεια μιας κοινωνίας που θρέφει καθημερινά το ρατσισμό και τα φασιστικά ένστικτα. Τότε, βέβαια, οι πιο πολλοί σιώπησαν, πιστεύοντας ότι το μαχαίρι δεν θα έφτανε σε ‘’ένα δικό μας παιδί’’ . Τώρα όμως…τι άλλη δικαιολογία υπάρχει για να σφυρίζουμε αδιάφορα;

Όχι, οι μπάτσοι δεν φοβήθηκαν να επέμβουν…

    …αλλά ήταν συνειδητή επιλογή τους να μείνουν θεατές.  Πλέον δεν χωράει αμφιβολία ότι οι μπάτσοι πέρα από προστάτες των νεοναζί αποτελούν και ενεργά μέλη της χ.α. Ο ρόλος της αστυνομίας ήταν πάντα αντικοινωνικός και κατασταλτικός απέναντι στις φωνές που δυναμώνουν ενάντια στην υποτίμηση των ζωών. Είδαμε και στην πορεία της ΔΕΘ 4000 μπάτσους, πληρωμένους από τους φόρους μας,  να ξυλοκοπούν και να συλλαμβάνουν, με αστείες κατηγορίες, διαδηλωτές. Η συνταγή είναι μία και απλή: καταστολή και τρομοκρατία στους αντιφρονούντες και κάλυψη σε όσους εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.  Επομένως, οι μπάτσοι δεν θα μπορούσαν να μην ΄΄περιφρουρούν΄΄  τις παρακρατικές επιθέσεις της συμμορίας των φασιστοειδών… Για μια ακόμη φορά: Μπάτσοι και ναζί, το ίδιο μαγαζί…

Όχι, η χ.α. δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, πρέπει να τεθεί εκτός κοινωνίας

   Τελευταία έχει τεθεί ένα τεράστιο ζήτημα περί μιας θεωρίας των άκρων. Καλύτερα να μην μιλάνε οι δολοφόνοι για άκρα… Η κατάδειξη των δύο άκρων από κράτος, και ΜΜΕ έχει μοναδικό σκοπό να εξισώσει τους ταξικούς αγώνες, τα κινήματα και την περιφρούρηση τους με τη φασιστική, ρατσιστική βία που ΄΄ οι νεοναζιστικές οργανώσεις του κοινοβουλίου’’ σπέρνουν γύρω τους.  Η ποινικοποίηση των  περιβόητων άκρων δεν είναι άλλη από την ποινικοποίηση ολόκληρου του εργατικού- ταξικού κινήματος και όλων όσων τολμούν να αντιστέκονται. Διαίρει και βασίλευε. Ή αλλιώς διάλεξε μεριά. Οποιοσδήποτε θέλει να παλέψει για το μέλλον του και για την ανατίμηση της ζωής του θα πρέπει να αντισταθεί. Και όχι στα λόγια… αλλά με καθημερινή αντιφασιστική δράση σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας, γειτονιά, χωριό ή πόλη αλλά και κοινωνική αποξένωση-απομόνωση τέτοιων ατόμων και λογικών.

Ναι, στο μαχαίρι του φονιά βρέθηκαν 425.990 αποτυπώματα

     Η δικαιολογία του «δεν ξέραμε» δεν υπάρχει πλέον για όσους  ψήφισαν και έδωσαν δύναμη στους δολοφόνους. Όλοι αυτοί που τους στηρίζουν και τους προβάλλουν καθημερινά είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής  της δολοφονίας.

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ

 17/9/13 Πάυλος Φύσσας 34 χρονών νεκρός από μαχαίρι χρυσαυγίτη.

 ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

 αυτόνομο σχήμα στο βιολογικό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *